Vragen

Tweeten
Op zoek naar een groot interview? Je mag er zoveel van overnemen als je wil.

Sinds 1987 kreeg ik van kijkers en luisteraars al vele honderden vragen over weer- en sterrenkunde. In het begin stuurde ik al die mensen persoonlijk een antwoord. Heel wat brieven en telefoons dus...

Dan kwam het internet en kon ik alles elektronisch afhandelen. Eerst via mail, daarna met een eigen website met daarin o.a. de meest gestelde vragen en de antwoorden. Om te vermijden dat het een ellenlange lijst wordt, heb ik de vragen onderverdeeld in categorieën.


Loading
Staat jouw vraag er niet bij? Probeer dan eerst met de zoekfunctie hierboven. Als je ook dan geen antwoord vindt, kan je je vraag stellen via Twitter. Let wel: ik beantwoord enkel vragen over het weer, het klimaat of het heelal. Via Direct Message kan ik bovendien enkel antwoorden als je me volgt.

Twitter niet voor aanvragen voor spreekbeurten (zie rubriek "agenda") of interviews.

Ook voor klachten over vliegtuiglawaai, vliegtuigwolken en luchtvervuiling ben je bij mij aan het foute adres.

Ook als je wil weten wat voor weer het zal worden de volgende dagen bij jou in de buurt of op je vakantiebestemming of voor je trouw moet je me NIET twitteren.

Mijn twitter-account is ook niet bedoeld om acties aan te kondigen of petities te promoten. Gebruik het ook niet om me te vragen om kaartjes te sturen voor verjaardagen of bruiloften of andere feestelijke gebeurtenissen.

Ik weet het, dit is een eindeloze lijst... Het twitter-account is ook niet bedoeld om gezellige conversaties over één of ander thema op te zetten. Als je vraag relevant is, zal ik antwoorden - één keer.

Ook flauwekul-verhalen over het einde der tijden in 2012 (genre Elenin en Nibiru) zal ik niet beantwoorden. Je hebt er geen idee van welke onzin allemaal circuleert op het internet;-)

Kijk aub eerst grondig op mijn site alvorens je vraag te stellen: het gebeurt heel geregeld dat je het antwoord al ergens op mijn site vindt.

De meeste antwoorden vind je via deze pagina. In meer dan 80% van de gevallen moet ik de vragensteller verwijzen naar een pagina op mijn site. Dus please, eerst kijken of je het antwoord al niet vindt op mijn site. Via Google vind je trouwens ook heel wat info ;-)

www.frankdeboosere.be


Terug naar beginpagina

Statistieken:
Online: 22
Vandaag: 1.302
Laatste week: 11.444
Pagina's: 23.694.282
sinds 15 aug 2010